,

Uitzending Schepper & Co met Theo Krins

close

Fractienieuws CUGouda

Meld je aan om op de hoogte te blijven van het Fractie nieuws.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

6 antwoorden
 1. J te G
  J te G zegt:

  Theo, CU ik heb de uitzending bekeken en vooral geluisterd. Zag de korte reacties in de ontmoetingen op straat, winkelcentrum. Teveel politici zijn in aanlopen tot verkiezingen op straat. Vanuit strategie en zichtbaarheids effecten.Het voorwerk zit er in duurzame verbindingen aangaan met mensen en groeperingen.Heldere visie hebben en daarop en daarmede kritiek en ondersteuning oogstend.
  De ervaringen in politiek Gouda, de rol van de gevestigden.. en de nieuwkomers zijn de afgelopen jaren helderder geworden: Oude machtspolitiek van PvdA,CDA met name heeft afgedaan .Nieuwe hoop gevende coalities, juist ook in menselijke zin en met een menselijke maat worden mogelijk.Het machtsdenken van de vroegere grote coalities in de stad, het beheersen van het debat is geerodeerd vanwege de politiek zelve en niet vanwege de ontwikkelingen in de maatschappij alleen.Het opblazen van het onveiligheidsgevoel en het "'veiligheidsdenken in engere zin, draagt daartoe bij. De laatste vergadering van de Raad van Gouda met een rood aanlopende woedende wethouder in de uitzending geeft aan dat oude politiek door middel van het onder de politieke hoge hoed houten van feiten en overwegingen die kennelijk niet de openbaarheid en de kiezer mogen bereiken, heeft verloren en openheid, transparantie,glasheldere en duurzaam politiek handelen en verantwoorden de maatstaf wordt en was voor het beoordelen van politiek handelen. Het is opvallen dat een debat over Integriteit nota bene in de laatste vergadering van deze raad heeft kunnen plaats vinden en niet VEEL eerder. Dat bedoelen kiezers nu. Weet jij nu hoe et zit met de aankoop van gronden in dat land en hoe dat nu tot stand gekomen is ? Weet de kiezer dat? Mooi niet: zand er over in de politiek van de grote twee. Personen met schade achtergebleven, waaronder oud politici en zelfs een burgemeester.

  J. te G.
  CU politiek/glashelder!

  Beantwoorden
 2. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Theo je had in de uitzending een duidelijk en positief verhaal
  Het gaat om de inhoud Meningsverschillen mogen in de politiek, het op de persoon spelen nooit! Populistische politici kunnen daar nog een lesje in leren.
  Het respect voor elkaar moet weer terug komen in de Goudse raad
  Theo blijf dicht bij jezelf en de boodschap die je uit mag dragen
  Dat is goed voor de Goudse politiek en dus voor het welzijn van de stad Gouda Na 19 maart zal de nieuw verkozen raad met een schone lei moeten beginnen en gezamenlijk moeten optrekken om de vaak grote en ingewikkelde problemen van Gouda op te kunnen lossen Gods zegen gewenst!

  Beantwoorden
 3. Hans Suijs
  Hans Suijs zegt:

  Prima verhaal. Zo ken ik je. Helaas zie ik niet alleen de politiek verder afglijden, maar ook bestuurders uitglijders maken. en niet alleen per ongeluk. Ik wens je veel motivatie toe, maar ook plezier in het debat, voor zover dat nog bestaat. Als het echte nette debat weer terugkeert krijgt de politiek zijn ziel terug.
  Hans Suijs

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie