Snuffelstage voor raadsleden

Kwadraad maatschappelijk werk heeft alle raadsleden van Gouda uitgenodigd voor een snuffelstage, om kennis te komen maken met de wijkcentra. Namens ChristenUnie Gouda ging Ineke Schaddelee naar Wijkcentrum Van Noord, het wijkcentrum in de wijk waar zij zelf woont. De projectmanager van Kwadraad Rudolf Oosterbaan heeft in café van Noord een presentatie gegeven waarin hij de mooie kanten en uitdagingen heeft geschetst waar Kwadraad mee te maken heeft. Vervolgens gaven vier experts van het Sociaal Team Gouda vanuit hun vakgebied toelichting op de dagelijkse problematiek.  Ook is aangesloten bij de dames van de haak- en breiclub, zij waren het er over eens dat het maar goed was dat Ineke ook andere capaciteiten had dan haken. 😉

Sociaal beheerder Julie Middelkoop had een mooi programma in elkaar gezet, waarbij de raadsleden de handen uit de mouwen mochten steken, om zo echt kennis te maken met het wijkcentrum, haar gebruikers, de gastvrouwen en de mensen die er dagelijks binnenlopen voor een activiteit, hulp of gewoon een bakje koffie.

Mooi om te zien hoe bruisend deze ontmoetingsplek is. Geweldig dat zoveel mensen zich (vrijwillig) inzetten en zo met alle activiteiten het welzijn en sociale cohesie van deze buurt bevorderen.

   

 

Fractienieuws CUGouda

Meld je aan om op de hoogte te blijven van het Fractie nieuws.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie