,

Frisse start voor de Goudse binnenstad!

Het is een zware tijd geweest voor de binnenstad van Gouda en haar ondernemers. De winkels, terrassen zijn nu gelukkig weer open en hopelijk gaan de bezienswaardigheden binnenkort ook weer open. Ondernemers en vertegenwoordigers uit de cultuursector zijn er klaar voor, maar de buitenruimte van de binnenstad kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Er was behoorlijk wat onkruid te zien en daarnaast zijn de viooltjes in de bakken binnenkort ook uitgebloeid. 


Dus het is tijd voor een nette binnenstad en voor wat nieuws, zodat we met elkaar een frisse start kunnen maken!

Irene Klein Haneveld heet iedereen welkom en geeft instructies

Op initiatief van Gouda Bruist en de Samenwerkende Ondernemersverenigingen Gouda (SOG) zijn een aantal mensen op 1 mei aan de slag geweest om diverse winkelstraten in de binnenstad van nieuwe planten te voorzien en het onkruid weg te halen.

De vrijwilligers werden welkom geheten door Irene Klein Haneveld (SOG) en het Straattheater Schoonmaakcoach. Ze staan ook wel bekend onder de naam YCCE (The Yellow Cheese Cleaning Experience). 

Samen met met mijn vrouw Marjan hebben wij de Kleiwegstraat voor onze rekening genomen en het was leuk om te zien en te ervaren hoe de ondernemers deze actie waarderen.

Goudse onderneemster met kinderwethouder Hannah van Hoorn en kinderburgemeester Ruben Mourik

Verder werden vandaag de Goudse ondernemers een hart onder de riem gestoken door het kindercollege die de ondernemers een oorkonde hebben overhandigd.

Laten we met elkaar de komende tijd de ondernemers in de binnenstad een hart onder de riem blijven steken door te zorgen dat de binnenstad netjes blijft en daarnaast ook vooral lokaal onze inkopen te doen en in onze eigen stad van de terrassen te genieten!

Wethouder Thierry van Vugt en het kindercollege
4 antwoorden
  1. P. Streng
    P. Streng zegt:

    In de Raambuurt wordt elke 1e zaterdag van de maand een schoonmaakactie gehouden tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Piet Streng

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie