Petra Hamm – van Bodegraven

Wat doe je in je dagelijkse leven, wat is je expertise? 

In het dagelijkse leven ben ik toezichthouder bij de Nederlandse Zorgautoriteit. Wij houden toezicht op de uitvoering van zorgwetten door bijvoorbeeld zorgverzekeraars en zorgaanbieders, zodat mensen toegang hebben en houden tot betaalbare en goede zorg.

Waar kunnen we je tegenkomen in Gouda? 

In Gouda kun je me overal wel tegenkomen. Zo fiets ik regelmatig met mijn dochter naar de plaatsen waar wij in de raad een besluit over moeten nemen. In en rond de wijk Bloemendaal is ons dagelijkse leven waarin we onze boodschapjes doen, lekker wandelen met het gezin en af en toe hardlopen. We struinen graag door de binnenstad en eindigen op een terrasje. En op zondag gaan we, zodra het weer kan, graag naar de Parousia in de Kanaalstraat.

 Waar kunnen we je tegenkomen in Gouda? 

Mijn wens voor Gouda is dat iedere inwoner meedoet met sport en beweging. Bijvoorbeeld in beweegtuinen waar jongeren hun kracht trainen en ouderen hun dagelijkse oefeningen doen. Of in speeltuinen waar kinderen zonder en met een beperking samen kunnen spelen. En bij de sportverenigingen waar topsporters en recreatief sporters op alle niveaus en met of zonder beperking welkom zijn.

Onderwerpen

Contact

P.a. Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
06-12556222
petra.vanbodegraven@cugouda.nl