Gert van den Brink

Wat doe je in je dagelijkse leven, wat is je expertise?  

Ik ben accountant. Inmiddels met pensioen. Voor mijn oude werkgever Fullfinance in Apeldoorn doe ik nog steeds werkzaamheden. Het vak van accountant staat bol van regelgeving en die probeer ik op ons opleidingsinstituut over te brengen op een nieuwe generatie accountants. De afgelopen periode door ze bekend te maken met duurzaamheidsrapportage.

 Waar kunnen we je tegenkomen in Gouda? 

Je kunt me tegenkomen in en bij de Pauluskerk in Gouda Noord waar ik ook woon. Daar ben ik tuinvrijwilliger. En verder sla ik graag tegen een bal bij volleybalvereniging Servylo. Niet in de laatste plaats voor de gezelligheid. 

Wat wil je bereiken voor Gouda? 

Ik wil Gouda graag bewaren voor toekomstige generaties. Gouda heeft een geschiedenis die het waard is om door te geven. Dat betekent voor mij een levendige gemeenschap. Economisch en cultureel sterk maar rekening houdend met inwoners die het lastiger hebben. Als ik dat vertaal naar concrete punten: 

  • Een aantrekkelijke binnenstad door een goed winkelbestand, volop presenteren van de unieke kenmerken van Gouda (toeristen en dagjesmensen). 
  • Aantrekkelijk en duurzaam wonen. Dat betekent zo veel mogelijk groen en duurzaam. De omslag naar CO2 neutraal wonen voor iedereen bereikbaar maken. 
  • Economische activiteiten die passen bij het volgebouwde grondgebied van Gouda. Kennis en innovatie. 
  • Werken aan het vertrouwen tussen de inwoners en ondernemers van Gouda en de gemeente.

Contact

P.a. Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
06-52098815
gert.vandenbrink@cugouda.nl

Blog

Schrijf je hier in voor mijn weblog