Daphne Super

Wat doe je in je dagelijkse leven, wat is je expertise?  

In het dagelijks leven ben ik trainee bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). In twee jaar ga ik bij verschillende werkgevers binnen de overheid aan de slag voor vier dagen per week. Op de vrijdag heb ik training in persoonlijk leiderschap en professionele vaardigheden. Mijn eerste opdracht is bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties als programmasecretaris Grensoverschrijdende Samenwerking. Wij houden ons bezig met de regionale samenwerking met Vlaanderen en de Duitse deelstaten Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen.

 Waar kunnen we je tegenkomen in Gouda? 

Je kunt me vooral tegenkomen in de binnenstad want daar woon ik. ’s Middags loop ik vaak een lunchrondje door de prachtige binnenstad en nog steeds sta ik versteld van hoe mooi onze binnenstad wel niet is. Ik voel me dan ook erg op mijn plek in de binnenstad. Daarnaast kunnen de vroege vogels mij op sommige ochtenden in het Groenhovenbad tegenkomen want om mijn conditie op te houden trek ik een aantal keren per weken baantjes. Op zondagen fiets ik naar Bloemendaal toe om bij de GKV diensten bij te wonen.

Wat wil je bereiken voor Gouda? 

In de komende vier jaar wil ik graag een groener Gouda bereiken want we moeten echt duurzamer worden om nog een planeet over te houden. Dit wil ik graag doen met de burgers door burgerinitiatieven te ondersteunen, groene subsidies laagdrempeliger te maken en met Gouwenaren in gesprek te gaan over hun duurzame ideeën. Daarnaast ga ik me inzetten dat de gemeente zelf ook duurzamer wordt.

Contact

P.a. Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
daphne.steenbergen@cugouda.nl

Blog

Schrijf je hier in voor mijn weblog