Christiaan Quik

Oog voor een groen en duurzaam Gouda

Ik ben Christiaan Quik (1979), getrouwd en woon met mijn vrouw en drie kinderen in de wijk Kort Haarlem, dichtbij de mooie binnenstad. Ik woon al bijna mijn hele leven in Gouda en voel me een betrokken Gouwenaar die zich vanuit de ChristenUnie oprecht wil inzetten voor de stad. In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening in een andere gemeente. Ik hou van koken en gezellig met mijn gezin leuke uitstapjes doen of even op vakantie gaan.

De politiek dichter bij de Gouwenaar brengen, is mijn ideaal. Ik wil dan ook zorgen dat we als ChristenUnie goed luisteren naar wat de kiezer vindt en aanspreekbaar zijn. Dit met name op de thema’s duurzaamheid, groen, afval, bouwen en wonen.

In de periode vanaf 2018 wil ik mij met name inzetten voor beter groenonderhoud, er meer zorg wordt besteed aan de stadsparken en meer mogelijkheden komen voor buurtmoestuinen in het openbaar groen. Bovendien wil ik bereiken dat inwoners actiever betrokken worden bij nieuwbouwplannen, me inzetten voor een versnelling van de energietransitie in Gouda en het verbeteren van de bereikbaarheid en verkeersveiligheid van Gouda, met name voor fietsers.

Contact

P.a. Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
06-24592391
christiaan.quik@cugouda.nl

Schrijf je hier in voor mijn weblog