Anna van Popering

Wat doe je in je dagelijkse leven, wat is je expertise?  

In het dagelijks leven ben ik Advocaat-Partner bij Bos Van Eck Advocaten in Gouda. Als advocaat adviseer ik ondernemers en particulier op het gebied van arbeids- en contractenrecht.  

Daarnaast ben ik nu bijna 8 jaar gemeenteraadslid en inmiddels ook fractievoorzitter en lijsttrekker. In de gemeenteraad houd ik mij bezig met onder meer financiën, veiligheid, lokale economie, kunst & cultuur en onderwijs. Verder ben ik voorzitter van de agendacommissie en de commissie samenleving.   

Ten slotte ben ik ook voorzitter van de geschillencommissie van de gemeente Capelle a/d IJssel. 

 Waar kunnen we je tegenkomen in Gouda? 

Je kunt mij al hardlopend tegen komen langs de Reeuwijkse plassen. Verder drink ik graag een kop Koffie bij Kruim en geniet ik altijd erg van onze prachtige binnenstad waar ik ook met regelmaat te vinden ben.   

Wat wil je bereiken voor Gouda? 

Ik zet mij graag in voor een nog mooiere historische binnenstad zonder vervallen panden en met meer groen en historisch water. Daarnaast vind ik het belangrijk om te versnellen bij het verduurzamen van onze stad. Ondermijning is in Gouda een serieus probleem waarop we wat mij betreft ook stevig moeten inzetten. Ten slotte maak ik mij graag sterk voor lokale ondernemers.

Contact

P.a. Huis van de Stad
Burgemeester Jamesplein 1
2803 PG Gouda
anna.vanpopering@gouda.nl

Blog

Schrijf je hier in voor mijn weblog