,

ChristenUnie Gouda trakteert vrouwen op netwerklunch

De ChristenUnie Gouda heeft, in het kader van Internationale Vrouwendag, 25 vrouwen getrakteerd op een netwerklunch bij Brownies & Downies. Met het aanbieden van deze lunch wil ChristenUnie Gouda haar waardering kenbaar maken voor de inzet van deze vrouwen voor de Goudse samenleving.

Onder leiding van wethouder Anna van Popering en de raadsleden Ineke Schaddelee en Mirjam Roos gingen de dames met elkaar in gesprek over wat Gouda nodig heeft om een mooie stad te blijven. De benaderbaarheid van de politici werd gewaardeerd. Zoals een deelneemster verwoordde: ‘Fijn dat ik weet wat deze raadsleden allemaal doen en hoe zij zich in zetten voor Gouda.’

De lunch leverde ook veel inspiratie op voor de aanwezige politici

Ineke Schaddelee ‘Het was mooi om te zien dat wij met deze lunch organisaties bij elkaar hebben kunnen brengen. Er zijn al diverse mooie, nieuwe ideeën ontstaan en vervolgafspraken gemaakt.

Mirjam Roos ‘Dit is de zesde keer dat we de netwerklunch organiseren, met steeds weer nieuwe deelnemers. Als ChristenUnie vinden we het heel belangrijk om te weten wat er leeft. Deze lunch levert daaraan echt een bijdrage. Elke keer ben ik weer blij verrast met alle informatie die we ophalen’.

Anna van Popering “De vrouwenlunch is ieder jaar weer een feestje. Wat mooi om te zien dat zoveel vrouwen maatschappelijk actief zijn, dat waarderen we graag door hen met elkaar te verbinden.”

Fractienieuws CUGouda

Meld je aan om op de hoogte te blijven van het Fractie nieuws.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie