Kom donderdag 23 mei naar Gouda!

Deze en volgende maand staan in het teken van de verkiezingen voor het Europees parlement. En wat wordt het een spannende verkiezing dit keer.  We hopen onze zetel in Europa te kunnen behouden. Elke stem telt, daarom alvast de oproep om op 6 juni naar de stembus te gaan, zodat we ons unieke geluid in Europa kunnen laten blijven horen. We wensen onze eigen Ineke Schaddelee (plaats 6 op de kandidatenlijst) dan ook veel zegen voor de campagne toe.

De ChristenUnie is gestart met de campagne, onder de slogan ‘Jouw vrijheid, onze missie’.

Het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie is te lezen via: https://www.christenunie.nl/nl/europeseverkiezingen

De kandidatenposter is inmiddels ook beschikbaar. Als u een poster wilt ontvangen om op een zichtbare plaats op te hangen, dan kunt u Ineke een bericht sturen op: ineke.schaddelee@cugouda.nl

 

 

Politiek café

Op donderdagavond 23 mei 2024 organiseert ChristenUnie Gouda in samenwerking met de ChristenUnie Zuid-Holland en het campagneteam van de Eurofractie een Politiek Café met als thema ‘Europa zonder grenzen’? Pieter Grinwis, lid van de Tweede Kamer namens de ChristenUnie is een van de aanwezigen waarmee we in gesprek gaan. Ook zijn Alette van Kralingen, Ineke Schaddelee en Bert van der Woerd aanwezig als kandidaten voor onze Eurofractie. Uiteraard is ook ons statenlid Djoeki van Woerden van de partij!

Praktische informatie

  • Locatie: LuMina, Omlooppad 2 te Gouda
  • Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur

Let op! De mogelijkheid tot parkeren direct bij de locatie is beperkt, het is wel mogelijk de auto in de buurt te parkeren. De locatie is goed met het OV bereikbaar en ligt op ongeveer 10-15 minuten loopafstand van Station Gouda. Zie voor meer info Locatie & routebeschrijving :: CJV-Gouda (cjvgouda.nl).

 

Voorafgaand aan deze avond is de ALV voor de leden van ChristenUnie Gouda.

  1. Opening 19.30 – 19.40
  2. Huishoudelijk deel 19.40 – 19.55
    • Vaststellen agenda en verslag vorige ALV
    • Begroting 2024 & Verantwoording 2023
  3. Rondvraag en afsluiting 19.55 – 20.00

Werkbezoeken en een fotomoment

Overdag zal een afvaardiging van politici en Europese kandidaten een aantal werkbezoeken afleggen. Zo staat er een werkbezoek gepland aan een duurzame kwekerij in de Zuidplas en is er een netwerklunch rond de thema’s onderwijsvrijheid en digitale veiligheid op Driestar Gouda in samenwerking met het Themanetwerk Onderwijs van de ChristenUnie.

We willen tussen die werkbezoeken door ook een fotomoment organiseren bij het laagste punt van Nederland. Het is mooi als er veel mensen van Team CU in ChristenUnieblauw op deze foto komen, dus als je wilt meewerken, meld je dan aan bij Pieter Prins via onderstaande link. Van hem krijg je dan een uitnodiging met de locatie en het tijdstip.

Meld je aan voor het fotomoment

Bid mee voor Europa

Bid jij een minuut mee voor Europa? In de week van 3 – 9 juni zijn er Europese verkiezingen in Europa. De ChristenUnie wil een beweging zijn van christenen die vanuit geloof een positieve impact willen hebben op de politiek. We zoeken 10.080 bidders die 1 minuut willen bidden. Zo bidden we een week lang voor Europa. Doe jij mee? Schrijf je via de link in voor jouw minuut. Met deze actie staan we komende tijd ook op Opwekking en andere evenementen.

Ga naar de website

Volg nu ons speciale Whatsappkanaal

Tijdens de Europese Verkiezingen houden we je graag op de hoogte van leuke nieuwtjes en updates. Volg hiervoor nu ons Whatsappcampagnekanaal. Deze is openbaar en je persoonlijke gegevens zijn afgeschermd van andere leden. Klik hier om te volgen. Vergeet daarna niet bovenin op volgen te klikken.

Meer weten over de Eurofractie?

Op de speciale campagnewebsite vind je alle informatie over onze mensen in Europa. Maak kennis met de kandidaten en lees het verkiezingsprogramma.

Lees verder

Volg de kandidaten op weg naar 6 juni

Europees lijsttrekker Anja Haga deelt de komende periode veel over haar werk in het Europees Parlement, de werkbezoeken die ze doet en haar visies op de vele thema’s in Europa. Volg haar op weg naar 6 juni!

Ook andere kandidaten kunt u volgen via social media. Ineke Schaddelee deelt het meest via instagram

 

Fractienieuws CUGouda

Meld je aan om op de hoogte te blijven van het Fractie nieuws.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie